VARYAP MERİDİAN - ATAŞEHİR




VARYAP / VARLIBAŞLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN
MERİDİAN’ a AİT ELEKTRİK KUVVETLİ AKIM ve ZAYIF AKIM PROJELERİNİ BİZ ÇİZİYORUZ.



VARYAP tarafından “Değişimin başladığı yer” başlığıyla sunulan ve ABD Yeşil Binalar Konseyi LEED sertifikası almak üzere tasarlanmış olan VARYAP MERIDIAN projesi İstanbul’ un yeni finans merkezlerinden Ataşehir de yer almaktadır.

İstanbul şehrinin Boğaziçi’nden, batıda Prens Adaları’na, güneyde Marmara Denizi’ne kadar uzanan panoramik manzarasıyla; rezidans amaçlı beş kule, otel, ofisler ve konferans salonlarıyla, genel kullanım alanları ve park yerleri dahil 410.000m² lik çok amaçlı bir sitedir.
Dünya çapında önem sahip mimarlık firmalarından RMJM/NY’nin sürdürülebilir mimarlık anlayışıyla geliştirdiği tasarım projesinin ardından start alan halen devam etmekte olan elektrik projeleri tarafımızca hazırlanmaktadır.

Rezidans, otel, ofisler, konferans salonları ve sosyal alanlardan oluşan VARYAP MERIDIAN projesinde 13,5 mVA gücünde trafo ve buna eşdeğer %100 yedeklemeli jeneratör gurupları yer almaktadır.

ESANepd Mühendislik Tüm Hakları saklıdır. Web sitesinde kullanılan görseller ve metinler ESANepd Mühendislik'in izni alınmadan kullanılamaz.
Designed by: OrBiT